Babafürdetés

Ha tudnád mi van a csapvízben, biztos nem fürdetnéd babádat benne.

De még te magad is meggondolnád…

Ha Te az a kismama, édesanya vagy, aki babáját még a Naptól és a széltől is óvja, akkor miért szolgáltatnád ki a vízben megbúvó rengeteg veszélynek?

Add meg a lehetőséget gyermekednek, hogy élvezhesse a garantált tisztaságú, lágy, selymes fürdővízben történő pancsolás örömeit. A legfrissebb fejlesztések eredményeképpen ennek már semmi akadálya…

Minden bizonnyal azért kerültél erre az oldalra, mert szeretnél további információkhoz jutni a babafürdetés veszélyeivel kapcsolatban, és keresed a megoldást. A megoldást, hogyan tudsz úgy gondoskodni a babádról fürdetés közben is, úgy megvalósítani a baba ápolást, hogy az minél kevesebb újabb veszélyforrást rejtsen.

„Kisbabám minden fürdetés után rettenetesen sírt amikor megtöröltem testét, és sokáig nem tudtam rájönni, mi lehet az oka, mit nem csinálok jól. De mindig csak akkor kezdett sírni, amikor a törülközővel áttöröltem, addig semmi probléma nem volt. Ekkor jöttem rá, hogy a törülköző fürdetés után irritálja a bőrét. De csak fürdetés után. Elkezdtem gondolkodni, hogy valóban, fürdés után nekem is igencsak kiszárad a bőröm, valószínűleg az övé is, de mivel az ő bőre még sokkal érzékenyebb, ezért neki minden bizonnyal még jobban fáj. Innen következtettem ki, hogy ezt a kiszáradást semmi más nem okozhatja, csak a csapvíz, vagy az abban lévő „valami”.”

Nagy Eszter kismama, Budapest

Igen. Annak idején, amikor a húgom megszülte első gyermekét, mi is szembesültünk ezzel a gonddal.

Hozzám fordult a problémával, mondván hogy „már olyan régóta foglalkozol a vízzel, mondd már meg, hogy mi lehet a baj.”

Szerencsére nem kellett sokat gondolkodnom, hogy rájöjjek, ebben az esetben név szerint a klór az az anyag az ivóvízben, amely képes a bőrön keresztül is felszívódni, és jelentős károkat okozni már testünk külső védelmi rétegében, a bőrben…

A zuhanyszűrő használatával megkíméled a babádat egyrészt a bőrön keresztül felszívódó veszélyes anyagoktól, a fürdetésnél felszabaduló és a légzés által a vérkeringésbe bekerülő trihalometán gázoktól, az immunrendszer gyengítő és rákkeltő klórtól, az élősködő baktériumoktól és mikroorganizmusoktól, a nehézfémektől és a bőrbetegségektől.

Igen, szeretném most megrendelni a zuhanyszűrőt, mert minél előbb biztonságban akarom tudni babámat és családomat!

Sajnos a csapvíz akár vegyszereket, akár műtrágya és gyógyszermaradványokat is tartalmazhat. És bizony ezekkel az amúgy sem veszélytelen anyagokkal kölcsönhatásba, reakcióba lép a klór, ezáltal pedig még veszélyesebb vegyületeket hozván létre.

Ezen anyagok egyik csoportja az úgynevezett trihalometán gázok, amelyek többek között rákkeltő hatásúak. És ezek a gázok nem csak a bőrön keresztül, hanem a meleg vízben történő fürdés esetén belégzés által is bekerülnek a baba szervezetébe…Innen meg már ugye nem is kell folytatnom, hogy a véráram segítségével hová juthat, hogyan károsítja a belső szerveket stb.

Vannak olyan komoly kutatásokon alapuló vélemények, melyek szerint a baba a fürdésnél százszor inkább mérgeződik, mint a klórozott csapvíz fogyasztása esetén.

Ha szeretnél többet megtudni arról, hogy milyen hatással van a csapvíz a kisbabád egészségére, ha szeretnél minden kérdésedre személyes választ kapni, és ha szeretnél értesülni minden újdonságról és akcióról, akkor jó helyen jársz.  Kattints az AKAROM gombra!

Szerencsére már egyre többek előtt ismertek a fenti tények, és a gyerekorvosok, védőnők is egyre inkább felismerik a babafürdetés során fennálló veszélyeket, és lehetőségeikhez, idejükhöz mérten felhívják a kismamák figyelmét erre.

De ez nem mentesíti a szülőket, hogy ők is megtegyenek mindent a probléma megismerése érdekében, és keressék a megoldási lehetőségeket.

Mi a megoldás, hogyan tudod megóvni babádat fürdetésnél a klór fent említett egészségkárosító hatásaitól?

Minden bizonnyal az, hogy az a fürdetésnél használt víz garantáltan ne tartalmazzon se a klórt, se egyéb szennyező anyagokat. Gondolom ez túl egyszerűnek hangzik. Pedig van lehetőség ennek a megoldására.

Minden bizonnyal Te is tapasztaltad, hogy valami „nem egészen kerek” a csapvízzel kapcsolatban.

Természetesen nem a Te hibád, ha eddig nem rendelkeztél elegendő információkkal arról, hogy milyen veszélyeket rejthet a sima csapvízben történő babafürdetés.

De most már jó helyen jársz, hogy begyűjtsd ezeket az információkat és megtaláld a kényelmes és kézzel fogható megoldást.

Biztosan hallottál róla, hogy klórt a világháborúban harci gázként használták, és had áruljam el, nem azért, hogy a szemben álló felek egymás egészségét óvják. És ugye ezt a klórt manapság a csapvíz fertőtlenítésére használják, mivel elpusztítja a vízbe kerülő élőlényeket, mikrobákat, stb.

De természetesen nem csak a vízben lévőket pusztítja, hanem minden élőt, amivel útja során találkozik.

Így például, mivel veszélyes idegméreg, károsítja az agyat és a központi idegrendszert.

Ezen kívül jelentősen gyengíti az immunrendszert, mind külsőleg (a bőr az immunrendszer kűlső védőfala), mind belsőleg, így teret biztosítva az allergiás és asztmatikus megbetegedéseknek is, és nem kell említenem, az ilyen irányú problémák száma is milyen mértékben emelkedik a csecsemők és kisgyermekek körében.

Amerikában például kimutatták, hogy a klór magas szintje az ivóvízben növeli annak kockázatát, hogy a várandós nők elvetélnek, koraszülött avagy születési rendellenességben szenvedő babát hoznak a világra.

Tehát már a kismamánál sem mindegy, hogy milyen vizet fogyaszt, és milyen vízben fürdik, mert jelentős hatással van a születendő baba egészségi állapotára.

Ennyi nekem elég is volt, inkább azonnal cselekszem és megrendelem a zuhanyszűrőt, mert minél előbb biztonságban akarom tudni babámat és családomat!

 

 

Arról is biztos hallottál már, hogy a szabad gyökök az egyik okai többek között a rákos megbetegedéseknek, az autoimmun betegségeknek, és a már említett bőrbetegségeknek. Akkor had áruljam el, hogy a klór is szabad gyök!

De amint említettem, van megoldás arra, hogy megóvjuk babánkat fürdetésnél is egy könnyű és figyelemreméltó megoldással.

És ez nem más, mint egy úgynevezett zuhanyszűrő, amelyet fel kell helyezni a zuhanycsapra, és ezen keresztül engedjük meg a baba fürdető vizét. Nagyon könnyen és egyszerűen, 5 perc alatt felszerelhető, mindösszesen be kell iktatni a csaptelep és a zuhanycső közé.

Zuhanyszűrő bekötése

Zuhanyszűrő bekötése

„A kismamák rendszeresen panaszkodnak arról, hogy babájukon a fürdetés után piros foltok jelennek meg. Kezdetben különféle gyógykenőcsöket írtam fel nekik, de a tapasztalatok azt mutatták, hogy kezdetben enyhe javulás volt tapasztalható a piros foltok tekintetében, majd pedig a rendszeres használat ellenére csak rosszabbodott a babák állapota, és egyértelműen felismerhetővé váltak az ekcéma tünetei.

Többféle kenőcsöt kipróbáltattam, de hosszú távon egyik sem hozott maradandó eredményt.

Egyszer találkoztam egy régi kedves ismerősömmel, akiről tudtam, hogy már régóta foglalkozik azzal, hogyan lehet garantált tisztaságú vizet előállítani például a csapvízből.

Neki elmeséltem a problémát, amelyre azt javasolta, hogy próbáltassam ki a kismamákkal a zuhanyszűrőjüket, külföldön már nagyon jó tapasztalatokkal rendelkeznek például a babáknál tapasztalható ekcémás tüneteket illetően.

És kipróbáltattam. Jelentős mértékben csökkentek, sőt nagyon sok esetben teljesen meg is szüntek a tünetek.”

dr. Havasi Mária gyerekorvos

A személyes ígéretem és hitem feléd:

Amikor a végére érsz ennek az oldalnak, és figyelmesen elolvasod az itt található információkat, akkor tudni fogod, hogy végre megtaláltad a megoldást, és életed egyik legjobb befektetése, amit a babád egészsége érdekében tehetsz.

Mert ez:

1.biztosítja a nyugalmadat, hogy a legjobbat választottad

2. mindez elégedettséggel tölt el,

3.büszkeséggel, hogy ezután más kismamáknak is a segítségére lehetsz, hogy ők is meg tudják óvni babájukat a fürdetésnél.

És mikor elkezded használni a zuhanyszűrőt, akkor azt fogod mondani, megérte…

Soltész Gábor

Tehát a zuhanyszűrő eltávolítja a mikroorganizmusokat, a klórt, az arzént, ólmot, higanyt, krómot, a víz elszíneződését okozó vasoxidot, a különféle korróziógátló anyagokat, a csapokat károsító lebegőszennyeződéseket és a kellemetlen íz és szaganyagokat, valamint meggátolja a baktériumok, vírusok, gombák és algák elszaporodását, és megköti a trihalometán gázokat.

Babafürdetés mindkettőtök örömére

Babafürdetés mindkettőtök örömére

Tapasztald meg, ezután milyen nyugodtan alszol mind Te, mind a babád;

Te azért, mert megtettél mindent a csapvízben előfordulható veszélyekkel szemben, babád pedig azért, mert ezek az anyagok, élősködők nem kerültek a szervezetébe és nem gátolják, akadályozzák egészséges fejlődését.

A zuhanyszűrő használatával:

+ garantáltan klórmentes vízben fürdetheted babádat

+ nem fognak zavarni titeket a különböző kellemetlen íz és szaganyagok

+ biztos lehetsz benne, hogy ez a fürdővíz mentes lesz a nehézfémektől

+ ez a víz nem fogja elszínezni sem a baba bőrét, sem a kádat

+ ebben a vízben fürdetve gyermekedet nem fog legyengülni az immunrendszere,

+ nincs kitéve a különböző bőrbetegségek kockázatának,

+ sem az allergiás és asztmás tüneteknek,

+ a kellemes lágy vizet használva babád számára igazi élménnyé válik a fürdetés, pancsikolás.

A különböző egészség károsító anyagok ellen régebben külön-külön készülékeket, berendezéseket kellett volna használnod.

Azonban ez a fajta zuhanyszűrő nem egy vagy maximum két probléma ellen nyújt kézzelfogható védelmet számotokra, hanem miután a legmodernebb technológiákat ötvözték egyetlen szűrőben, így csekély helyet foglalva, esztétikus formában tudtok védekezni a leginkább káros összetevők ellen.

 A zuhanyszűrő rendelkezik az ISO 9001-es minősítésével.

„Nemrég született meg a már oly régóta várt kislányom. Mivel nagyon megszenvedtünk mire sikerült megfogannia, és az első gyermekünk, így mindentől óvtuk, védtük férjemmel együtt, mégis ekcémás tünetek kezdtek jelentkezni a testén.

Mivel egyik kismama ismerősömtől szerencsére már hallottam róla (ő a fiával járta végig az ekcémával kapcsolatos tórtúrát), hogy mi okozhatja kislányomnál az ekcémás tüneteket és mivel lehet hatékonyan védekezni az ezt kiváltó, csapvízben megtalálható klór ellen, így én is beszereztem egy zuhanyszűrőt.

Már az első fürdetés után csökkenni kezdtek kislányomnál a kellemetlen viszkető tünetek, és két hét múlva már teljesen eltűntek testéről a piros kiütések.”

Kerékgyártó Tímea kismama, Szombathely

Nem akarlak rémisztgetni, de a jelen gazdasági helyzetben nem valószínű, hogy például a klór helyett más, baba barátabb technológiát kezdene el használni a vízmű…

Tehát a megoldás kényszere és lehetősége a Te kezedben van.

Inkább megelőzöm a problémákat és azonnal megrendelem a zuhanyszűrőt, mert minél előbb biztonságban akarom tudni babámat és családomat!

Kiszámoltad már valaha is, havonta mennyit költesz babaápolási termékekre?

Amennyiben használni kezded a zuhanyszűrőt, az így kapott fürdővízben történő fürdetésnél kevesebb babaápolóra, olajra, stb. lesz szükséged, ennek ellenére mégis sokkal jobb hatékonysággal fogod használni ezeket a szereket, ugyanis a klór csökkenti ezek hatásosságát is, megnehezítve a bababőr egészségének megőrzésére tett törekvéseidet.

A baba és a mama örömére

A baba és a mama örömére

Gondolkodtál már azon, hogy mennyit ér Neked a babád egészsége?

Teljesen igazad van, ez pénzben nem kifejezhető.

És akkor még nem is beszéltem arról a rengeteg szenvedésről, amit babád elszenvedhet a klór és az egyéb összetevők hatásaitól.

Persze megvan a lehetőséged arra, hogy kísérletezgess a fürdetővízzel, vagy bejön, vagy nem alapon, és megvárni, amíg gyermeked testén megjelennek azok a bizonyos piros foltok. Kérdés, hogy megéri-e…

Milyen előnyökkel jár a zuhanyszűrő használata?

Minimum azzal, hogy megnyugtasd magad, hogy Te mindent megtettél babád egészsége érdekében.

Várhatóan a fürdetővízzel jelentkező minden probléma ellen védelmet biztosítasz, és maximálisan biztonságban van babád és Te magad is…

Hogyan tudsz hozzájutni a zuhanyszűrőhöz?

ITT TUDOD MOST MEGRENDELNI

 Az egészség ára pénzben nem kifejezhető, de azoknak az eszközöknek az árát, melyek segítenek megóvni, mégis ki kell fejeznünk összegszerűen.

Ezek után Te mennyit adnál a zuhanyszűrőért? Mondjuk 20.000,- forintot? Vagy csak tízet?

Mit szólnál hozzá, ha már tízezer forint alatt hozzá tudnál jutni?

OK, rendben, akkor kevesebb, mint tízezer forintért hozzá tudsz jutni a zuhanyszűrőhöz.

Tehát akkor az ára mondjuk 9.700.- forint?

NEM. Szeretném, ha minél kedvezőbb áron tudnál hozzájutni a zuhanyszűrőhöz. Szeretném, ha jó érzésekkel vennéd meg, és még jobban éreznéd magad miután kipróbáltad, használod, és tapasztalataid alapján már nem fogsz tudni lemondani a használatáról.

Szeretném, ha megvennéd, és más kismamáknak is elmondanád mindazt, amit a zuhanyszűrő használatától kaptál.

Mennyi is volt? Csak 9.700.-forint? Legyél őszinte, ennyit megér a babád egészsége. De mivel tényleg azt szeretném, ha mindenkinek lehetősége lenne megszerezni a zuhanyszűrőt, ezért jól figyelj:

Most még akcióban adom, ami azt jelenti, ha most rendelsz, akkor 6.970.-forintért lehet tiéd a zuhanyszűrő.

De nem tudom, hogy ezt az igen kedvező árat meddig tudom tartani a forint jelenlegi instabil helyzete miatt…

Érezd a biztonságot, érezd, hogy biztonságban van a babád, és biztonságban vagy te is..

Igen, szeretném most megrendelni a zuhanyszűrőt, mert minél előbb biztonságban akarom tudni babámat és családomat!

Légy őszinte, mennyit ér meg Neked a babád egészsége? Ennyit mindenféle csecsebecsékre is elköltesz. És azok mennyire szolgálják a baba egészségét?

 

A zuhanyszűrő

A zuhanyszűrő

És felszerelve:

Zuhanyszűrő felszerelve

(A zuhanyszűrő felszerelése nem tart tovább 5 percnél, egyszerűen csak le kell tekerni a gégecsövet a csaptelepről, és a kettő közé beiktatni magát a zuhanyszűrőt).

Gondold át!

+PRÓBÁLD KI kockázatmentesen. Ez azt jelenti, hogy 100%-os megelégedettségi és pénz visszafizetési garanciát vállalok a zuhanyszűrőre?

Pontosan. TEHÁT: ha nem vagy teljesen megelégedve a zuhanyszűrővel, mindösszesen annyit teszel, hogy a kézhezvételtől számítva 30 napon belül pár sor kíséretében visszaküldöd, és visszafizetem az árát.

Ez az én garanciám, mert tudom, hogy milyen, semmi máshoz nem fogható előnyökkel jár a zuhanyszűrő használata.

Engedd meg, hogy levegyek minden kockázatot a válladról.

Igen! szeretném biztonságban tudni babámat fürdetésnél is, és kockázatmentesen kipróbálom a zuhanyszűrőt!

Miben más ez a fajta zuhanyszűrő:

 • nem csak egy sima mechanikus szűrő, amely megfogja a nagyobb lebegő szennyeződéseket (homok, rozsda, stb.)
 • nem csak egy hagyományos aktív szénszűrő, amely megfogja a vírusokat, baktériumokat
 • a klórt nem megköti, hanem átalakítja olyan anyaggá, amely nem egészségkárosító, így jóval hosszabb az élettartama, mivel nem tartogatja, hanem kimossa a lefolyóba
 • eltávolítja a vízből a nehézfémeket is
 • nemcsak megfogja, de meg is gátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását
 • a víz, és ezáltal a csapok, kádak, mosdók nem lesznek elszíneződve a vasoxidtól

Ezek által a megelégedettséged garantált.

 

„Ez kész csoda! Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el! Eltűntek a foltok a fiam testéről!”

Hanza Gábor apuka, Lajosmizse

Védd meg a babádat, ne habozz – rendeld meg most!

Az én hosszútávú pénz visszafizetési garanciám:

Szeretném, ha vásárolnál tőlem.

Olyan lehetőséget ajánlok, amit nem találsz akárhol.

Szeretném, ha éreznéd, hogy én valami nagyon fontosat ajánlok neked – egy lehetőséget, csak neked!

Szeretném, ha tőlem vásárolnál, és elmondanád a barátaidnak, hogy milyen elégedett vagy, ugyanúgy, ahogy előtted is már oly sokan megtették.

Így ők is vásárolnak majd, és ezáltal ők is megóvják babájukat mindenféle veszélyforrástól. Így segítünk egymásnak.

Rendelj most 6.970.- forintos akciós áron.

Írj, ha kételyed van:

info{kukac}babafurdetes.hu

Kérdezz: válaszolok szívesen.

Szolgálatodban:

Soltész Gábor

A zuhanyszűrő nincs ingyen, de a pénzedért és az erőfeszítésedért mindent megteszek, hogy segítsek, hogy neked a lehető legjobban megérje.

Ez az egyik legjobb befektetése az életednek. Hosszútávú megelégedettségi garanciát adok hozzá.

Rendeld meg a zuhanyszűrőt, és érezzétek jól magatokat babáddal.

„Tegnap kaptuk meg a megrendelt zuhanyszűrőt, amit már nagyon vártunk. Férjemmel azonnal felszereltettem, és az esti fürdetésnél már azt használtuk. És tényleg, teljesen más érzés és élmény, össze sem lehet hasonlítani a csapvíz durvaságával, klór szagával, színével, állagával a zuhanyszűrőből kifolyó lágy, selymes vizet. Így csak megköszönni tudom a lehetőséget, hogy hozzájuthattam a zuhanyszűrőhöz”

Takács Tímea anyuka, Szigethalom

Ezt a lehetőséget én sem akarom kihagyni, ki szeretném próbálni a zuhanyszűrőt>>

„Barátnőm mesélt arról, hogy gyermekeinél állandóan ekcémás tünetekkel küszködtek, és hiába használtak bármit, (még a legdrágább kenőcsök is csak ideig-óráig segítettek), tulajdonképpen semmi sem használt hosszútávon, amíg el nem kezdték használni a zuhanyszűrőt.

Igaz, hogy nekünk még nincs gyermekünk, de az én bőröm is mindig kiszáradt fürdés után, nem győztem vásárolni rá a testápolókat, így úgy döntöttem, hogy kipróbálom a zuhanyszűrőt. Egyet mondhatok: nem bántam meg, sőt. Azóta szinte teljesen elhagyhattam a testápolókat, mégis puha és selymes a bőröm.”

Gyurka Zsanett, Debrecen

Én is unom már próbálgatni a testápolókat,

inkább ki szeretném próbálni a zuhanyszűrőt>>

„Nem vagyok a szavak embere, így csak azt mondhatom, mióta kaptam a sógornőmtől egy zuhanyszűrőt, amiről azelőtt fogalmam sem volt, micsoda, azóta a víz nem büdös, nem sárga, nem rozsdás, nem kell folyton a csapokat súrolnom, nem tudom miért, de kevesebb mosószert és öblítőt használok, és még a gyerekek is sokkal jobban élvezik a fürdést.”

Balogh Piroska, Kunhegyes

Én is szeretném, ha a gyermekeim élveznék a fürdést,

rendelek egy zuhanyszűrőt>>Tekintsük át a tényeket:

1. garantáltan klórmentes vízben tudod fürdetni csemetédet

2. ezáltal megóvod például az ekcémás problémáktól, a kellemetlen, viszkető foltoktól és hólyagoktól

3. az immunrendszerét károsító anyagoktól

4. a szemét, fülét, száját zavaró íz és szaganyagoktól

5. és még élvezni is fogja a fürdetést. Ne feledd, ő még sokkal jobban érzi, hogy mi a jó a számára.

Kell ennél több?

Miért nem engedheted meg magadnak és családodnak, hogy most kihagyd ezt a vásárlási lehetőséget?

Fel sem tudom becsülni, hogy mennyi problémát megelőzöl babádnál a zuhanyszűrő használatával.

Megóvod bőrét:

 • a viszketéstől,  
 • kiszáradástól,  
 • a kiütésektől,  
 • a különféle bőrbetegségektől  
 • légzőrendszerét a klórvegyületektől  
 • belső szerveit a károsodásoktól  
 • immunrendszerének legyengülését a kórokozóktól és a klórtól

 

 

És azért a Te nyugalmad sem mellékes.

Vedd meg MOST, katt ide >>

alairas_soltesz_gabor

Soltész Gábor

ui: Gondold végig még egyszer: óriási hasznod lehet a babafürdetésnél, kockázat nélkül.

Ezek után mi tartana vissza?

Ha szeretnél többet megtudni arról, hogy milyen hatással van a csapvíz a kisbabád egészségére, ha szeretnél minden kérdésedre személyes választ kapni, és ha szeretnél értesülni minden újdonságról és akcióról, akkor jó helyen jársz. Kattints az AKAROM gombra!

 

Zuhanyszűrő megrendelés

Kapcsolat:

info{kukac}babafurdetes.hu

[inline]

[script src=”http://popupkeszito.hu/popadmin/scripts/scripts.js”] [/script] [script src=”http://popupkeszito.hu/popadmin/scripts/effects.js”] [/script] [script src=”http://popupkeszito.hu/popadmin/?page=GetPopup&PopupID=329″] [/script]
[/inline]