Zuhanyszűrő megrendelése

 

„Hogyan jutok hozzá? Mikor kapom kézhez?”

A megrendelt Zuhanyszűrőt a Magyar Posta kézbesíti, így ha a csomag megérkezésekor nem is tartózkodsz a szállítási címen, utána átveheted azt a postán. Postára adás minden kedden és pénteken, amikor a reggel 8 óráig beérkezett megrendeléseket (utánvételes fizetést választva) és az előző nap a számlánkon elkönyvelt átutalásokat (előre átutalásos fizetés választása esetén) teljesítjük.

 

A Zuhanyszűrő ára: 6.970.- Ft/ darab

 

„Hogyan, kinek és mikor fizetek? Mikor kapom meg a számlát?”

Kétféle fizetési lehetőség közül választhatsz: előre történő átutalással (ekkor mi álljuk a postaköltséget, amennyiben utalásod a megrendeléstől számított 8 napon belül megérkezik számlánkra), vagy postai utánvéttel. Ha postai utánvéttel fizetsz a postaköltség Magyarország területére 1.770.- Ft. Mindkét esetben elektronikus úton fogod megkapni a számlát egy emailben, melyet utána ki is tudsz nyomtatni.

„Mi történik, ha a megrendelem gombra kattintok?”

Azonnal kapsz egy visszaigazoló emailt (amennyiben helyes email címet adtál meg), amiben megtalálod a számlázás adatait, és a termék használati utasítását.

Ha az előre utalásos fizetési megoldást választottad, amint a pénzed beérkezett a számlánkra, a következő postázási napon feladjuk a megrendelt tételt és egy-két (munka)napon belül már a kezedben van a Zuhanyszűrő.

Amennyiben az utánvételes módot választottad, a rendelésedet követő postázási napon feladjuk a megrendelt tételt és egy-két (munka)napon belül kézhez kapod a Zuhanyszűrőt. A számla összegét és a postázási költséget (1.770.- Ft) ebben az esetben a postásnak fogod kiegyenlíteni.


„Banki átutalás választása esetén tudomásul veszem, hogy amennyiben 8 napon belül nem utalom át a megrendelt termék(ek) ellenértékét, abban az esetben 705.-Ft postaköltség terheli a küldeményt.”Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.