Tapasztalatok

Nagy Eszter kismama, Budapest

„Kisbabám minden fürdetés után rettenetesen sírt amikor megtöröltem testét, és sokáig nem tudtam rájönni, mi lehet az oka, mit nem csinálok jól. De mindig csak akkor kezdett sírni, amikor a törülközővel áttöröltem, addig semmi probléma nem volt.

Ekkor jöttem rá, hogy a törülköző fürdetés után irritálja a bőrét.De csak fürdetés után. Elkezdtem gondolkodni, hogy valóban, fürdés után nekem is igencsak kiszárad a bőröm, valószínűleg az övé is, de mivel az ő bőre még sokkal érzékenyebb, ezért neki minden bizonnyal még jobban fáj. Innen következtettem ki, hogy ezt a kiszáradást semmi más nem okozhatja, csak a csapvíz, vagy az abban lévő „valami”.”

dr. Havasi Mária gyerekorvos

„A kismamák rendszeresen panaszkodnak arról, hogy babájukon a fürdetés után piros foltok jelennek meg. Kezdetben különféle gyógykenőcsöket írtam fel nekik, de a tapasztalatok azt mutatták, hogy kezdetben enyhe javulás volt tapasztalható a piros foltok tekintetében, majd pedig a rendszeres használat ellenére csak rosszabbodott a babák állapota, és egyértelműen felismerhetővé váltak az ekcéma tünetei.

Többféle kenőcsöt kipróbáltattam, de hosszú távon egyik sem hozott maradandó eredményt.

Egyszer találkoztam egy régi kedves ismerősömmel, akiről tudtam, hogy már régóta foglalkozik azzal, hogyan lehet garantált tisztaságú vizet előállítani például a csapvízből.

Neki elmeséltem a problémát, amelyre azt javasolta, hogy próbáltassam ki a kismamákkal a zuhanyszűrőjüket, külföldön már nagyon jó tapasztalatokkal rendelkeznek például a babáknál tapasztalható ekcémás tüneteket illetően.

És kipróbáltattam. Jelentős mértékben csökkentek, sőt nagyon sok esetben teljesen meg is szüntek a tünetek.”

Kerékgyártó Tímea kismama, Szombathely

„Nemrég született meg a már oly régóta várt kislányom. Mivel nagyon megszenvedtünk mire sikerült megfogannia, és az első gyermekünk, így mindentől óvtuk, védtük férjemmel együtt, mégis ekcémás tünetek kezdtek jelentkezni a testén.

Mivel egyik kismama ismerősömtől szerencsére már hallottam róla (ő a fiával járta végig az ekcémával kapcsolatos tórtúrát), hogy mi okozhatja kislányomnál az ekcémás tüneteket és mivel lehet hatékonyan védekezni az ezt kiváltó, csapvízben megtalálható klór ellen, így én is beszereztem egy zuhanyszűrőt.

Már az első fürdetés után csökkenni kezdtek kislányomnál a kellemetlen viszkető tünetek, és két hét múlva már teljesen eltűntek testéről a piros kiütések.”

Takács Tímea anyuka, Szigethalom

„Tegnap kaptuk meg a megrendelt zuhanyszűrőt, amit már nagyon vártunk. Férjemmel azonnal felszereltettem, és az esti fürdetésnél már azt használtuk. És tényleg, teljesen más érzés és élmény, össze sem lehet hasonlítani a csapvíz durvaságával, klór szagával, színével, állagával a zuhanyszűrőből kifolyó lágy, selymes vizet.

Így csak megköszönni tudom a lehetőséget, hogy hozzájuthattam a zuhanyszűrőhöz”

Gyurka Zsanett, Debrecen

„Barátnőm mesélt arról, hogy gyermekeinél állandóan ekcémás tünetekkel küszködtek, és hiába használtak bármit, (még a legdrágább kenőcsök is csak ideig-óráig segítettek), tulajdonképpen semmi sem használt hosszútávon, amíg el nem kezdték használni a zuhanyszűrőt.

Igaz, hogy nekünk még nincs gyermekünk, de az én bőröm is mindig kiszáradt fürdés után, nem győztem vásárolni rá a testápolókat, így úgy döntöttem, hogy kipróbálom a zuhanyszűrőt. Egyet mondhatok: nem bántam meg, sőt. Azóta szinte teljesen elhagyhattam a testápolókat, mégis puha és selymes a bőröm.”

Balogh Piroska, Kunhegyes

„Nem vagyok a szavak embere, így csak azt mondhatom, mióta kaptam a sógornőmtől egy zuhanyszűrőt, amiről azelőtt fogalmam sem volt, micsoda, azóta a víz nem büdös, nem sárga, nem rozsdás, nem kell folyton a csapokat súrolnom, nem tudom miért, de kevesebb mosószert és öblítőt használok, és még a gyerekek is sokkal jobban élvezik a fürdést.”

Hanza Gábor apuka, Lajosmizse

„Ez kész csoda! Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el! Eltűntek a foltok a fiam testéről!”