Köszönöm a regisztrációd megerősítését!

Sikerült a regisztrációd sorozatunkra,

nagyon jó döntést hoztál, hogy jelentkeztél!

Nincs több lépés, készen vagy, rendben feliratkoztál a hasznos információ sorozatunkra! A legjobb úton jársz, hogy végre a saját kezedbe vedd az egészségi állapotodat és esetleg másoknak is segíteni tudjál, akik még nem hozták meg ezt a döntést.
Látni fogod hogy, minden lépés sokkal egyszerűbb, mint eddig gondoltad volna!
Köszönjük még egyszer a jelentkezésed, máris küldjük Neked a “tanfolyam” első részét, ahogy korábban ígértük.
De van még itt valami: 3 nagyon fontos dolog, amit érdemes máris tudnod!

1.) Figyelem, veszély!

Lehet, hogy hiába iratkoztál fel, mégsem fogod megkapni a tanfolyamunk anyagát, méghozzá a spam-szűrőd, vagy a levelező rendszered esetleges szigorú beállításai miatt (ez elsősorban a @gmail.com, @freemail.hu és @citromail.hu végződésű email címeknél lehetséges). De ezen máris tudunk segíteni, így semmiről nem fogsz lemaradni:

2.) A gyors megoldást itt találod:

Azt az e-mail címet, amiről a regisztráció megerősítését kaptad  (info@babafurdetes.hu) add hozzá máris a biztonságos címek listájához!  Ezt pl. Outlookban könnyedén megteheted: jobb egérrel kattints rá a levélre, majd “Levélszemét” és “Küldő hozzáadása a biztonságos források listájához”. És már kész is, de ezt más levelezőprogramokban (Windows Mail, Mozilla Thunderbird vagy The Bat stb.) is hasonló egyszerűséggel megteheted.
Gmail fiókodban a bal oldalon található navigációs menüpontok alján, a “további”sorra kattintva feltűnik egy rejtett mező, ott találod a “spam” mappát. Erre kattintva megtekintheted az ott tárolt “kéretlen” leveleket. Ez esetben valószínűleg ezek között találod levelemet, Soltész Gábor feladó néven. Kérlek, hogy a hasonló esetek elkerülése végett engedélyezd leveleződben az email címünket, melyet a levelemre történő kattintást követően, felül a “nem spam” gombra kattintva tehetsz meg. Ezután már minden levelem meg fog jelenni a Beérkező levelek között.

3.) Tipp, ha szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot:

Ha a tanfolyam bármely részében szeretnél velünk kapcsolatba lépni, csak írj egy levelet az info@babafurdetes.hu e-mail címre, vagy válaszolj nyugodtan bármely hírlevelünkre! Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni megkeresésedre, csak keress bátran és bizalommal bennünket.

Feliratkozásodról most küldtünk Neked egy emlékeztető e-mailt, illetve holnap küldjük a sorozat első anyagát!

Nagyon szép napot kívánok Neked:

Soltész Gábor

             Természetgyógyász és Egészség Tanácsadó